Zakelijk

Een smaaksensatie op elke locatie

Alles met Ervaring

De Smaak barst van de expertise en creativiteit. Neem ons mee in jullie gedroomde business event en ervaar de souplesse en kwaliteit van onze werkwijze. Van internationale conferenties tot intieme bedrijfsborrels op kantoor, wij creëren een smaaksensatie op elke locatie.

Elk type evenement eist een andere aanpak. Wij creëren Wow-ervaringen, zeggen ‘nee’ tegen doorsnee. De Smaak wil mooier en beter. In overleg maken we de smaakbeleving die bij jullie groep past. Met gebruik van mooie streekproducten maken wij culinaire kunst op elk bord. Daar mogen jullie op vertrouwen.

Perfecte catering stopt niet bij alleen lekker eten. Verwacht van De Smaak meer. Eerlijke communicatie, duidelijke afspraken en een flexibele houding. Zo kun je als organisator op ons bouwen. Het is niet voor niets dat onze bestaande klanten terug blijven komen. Wat houdt jullie tegen? Daag ons uit!

Diëten en intoleranties vormen geen obstakel voor de Smaak en worden net zo smaakvol bereid als je mag verwachten. Wist je trouwens dat wij altijd vegetarische gerechten op het menu zetten? Vegetarisch is niet ‘anders’, het is een onlosmakelijk onderdeel van ons aanbod.

Een zakelijk evenement met lef en stijl, omdat je het anders wilt.

Willen jullie ook perfecte catering ervaren?

Laat het ons weten!

Bavette