Particulier

Moeiteloos genieten

Alles met Karakter

De Smaak is er voor iedereen. Wij weten dat eten, voor welke gelegenheid dan ook, mensen verbindt. Samen bedenken we de juiste invulling voor de dag. Van bruisende bubbels tot een liefdevolle & vullende lunch uit de streek: er is een vat vol mogelijkheden. Één ding blijft hetzelfde, wij zorgen voor kwaliteit en de organisatie eromheen. Wat rest is simpel: moeiteloos genieten. 

Wat is jouw feestelijk moment? Wil je iets bijzonders vieren bij jou thuis of op een niet voor de hand liggende locatie? En zoek je iemand om de handen ineen te slaan en het tóch mogelijk te maken?

Het liefst brengt De Smaak jou het totaalplaatje. Het start bij smaakvol eten, maar dringt ook door tot de fijnste details van de gehele styling. Door de jaren heen hebben wij de beste leveranciers om ons heen verzameld. We zijn helemaal op elkaar ingespeeld, waardoor we jou een oneindige berg aan vakkennis, materiaal en hartelijke bediening kunnen bieden.

Perfecte catering stopt niet bij lekker eten en een grenzeloos aanbod. Verwacht van De Smaak meer. Wij doen aan eerlijke communicatie, duidelijke afspraken en een flexibele houding. Onze professionals zijn warm en meedenkend en dat merk je. Als je persoonlijk moment voorbij is, weet je het. De Smaak heeft het allemaal.

Wij gebruiken met zorg gekozen (streek)producten en ingrediënten. Diëten en intoleranties vormen geen obstakel voor de Smaak en worden net zo smaakvol bereid als je mag verwachten. Wist je trouwens dat wij altijd vegetarische gerechten op het menu zetten? Vegetarisch is niet ‘anders’, het is een onlosmakelijk onderdeel van ons aanbod.

Elk moment verdient De Smaak.

Nieuwsgierig geworden?

Wij helpen je graag verder.

Ontwerp zonder titel (1)