Events

Meer dan smakelijk eten

Alles met Lef

De Smaak maakt indruk. Benader ons als je je gasten omver wilt blazen met verwondering. Door ons eten. Door de styling. Door onze professionals. We zeggen ‘nee’ tegen doorsnee.  Achter de schermen zijn we er voor artiesten en VIP’s, op de voorgrond dragen wij jouw personeelsfeest of netwerkborrel tot een hoger niveau.

Je maakt ons blij met evenementen die wij in het geheel mogen uitwerken. Wij luisteren naar jullie wensen, inspireren en vullen aan. We creëren cocktailbars naast de dansvloer, kidspleinen op kantoor en de heetste BBQ op elk terrein. In overleg maken we de totaalbeleving die bij jullie groep past. Eén ding blijft hetzelfde: we gebruiken mooie streekproducten voor onze culinaire smaaksensatie. Daar mogen jullie op vertrouwen.

Perfecte catering stopt niet bij alleen lekker eten. Verwacht van De Smaak meer. Eerlijke communicatie, duidelijke afspraken en een flexibele houding. Zo kun je als organisator op ons bouwen. Het is niet voor niets dat onze bestaande klanten terug blijven komen. Wat houdt jullie tegen? Daag ons uit!

Diëten en intoleranties vormen geen obstakel voor de Smaak en worden net zo smaakvol bereid als je mag verwachten. Wist je trouwens dat wij altijd vegetarische gerechten op het menu zetten? Vegetarisch is niet ‘anders’, het is een onlosmakelijk onderdeel van ons aanbod.

Elk evenement verdient Smaak.

Wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

D7R_9076