Bruiloften

Proef liefde in elk gerecht

Alles met Aandacht

Bij een onvergetelijke trouwdag hoort een smaakvolle ervaring. Liefde gaat immers door de maag, maar De Smaak gaat verder. Met culinaire kennis en grenzeloze toewijding tillen wij jullie trouwdag naar een hoger niveau. Verwachtingen overtreffen is geen toeval, het is ons vak.

Een bruiloft verdient speciale aandacht. Wij luisteren naar jullie ideeën en toveren het om tot een verrassend en om-je-vingers-bij-af-te-likken menu. Met gebruik van mooie streekproducten maken wij culinaire kunst op elk bord. Daar mogen jullie op vertrouwen.

Dat passie en liefde niet alleen in ons eten zit, voel je aan alles. De Smaak denkt met je mee. We gaan geen logistieke uitdaging uit de weg en zorgen voor styling & decoratie dat klopt. Al onze professionals zijn kundig maar bovenal warm en meedenkend. Laat je gasten met een gerust hart over aan ons en geniet zelf van het feest.

Diëten en intoleranties vormen geen obstakel voor de Smaak en worden net zo smaakvol bereid als je mag verwachten. Wist je trouwens dat wij altijd vegetarische gerechten op het menu zetten? Vegetarisch is niet ‘anders’, het is een onlosmakelijk onderdeel van ons aanbod.

Hebben jullie een unieke trouwlocatie in gedachten? Met onze mobiele keuken komen wij (bijna) overal. Zo heb je de perfecte catering op de meest sfeervolle locaties. Denk eens aan trouwen in je eigen achtertuin, een pittoresk kerkje zonder uitgebreide keukenfaciliteiten of in een onbegaanbaar bos.

Kortom, het jawoord zeg je tegen elkaar, maar ook tegen De Smaak.

Zeggen jullie ‘Ja’ tegen De Smaak?

Wij helpen je graag verder.